Harga pabrik UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis Paket batré sinar-X

Katerangan Singkat:

Kami nyayogikeun Pabrik harga UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis X-ray batré.Pungkus batré tiasa dianggo sinar-X, Wireless Will, Alat Analisis, Pijat atanapi dimensi anu sanés anu cocog. di jero ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Lian ti éta, batréna disatujuan UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertipikat RCM salaku sarat konsumén. Kami ngahasilkeun batré litium anu tiasa diisi ulang, khususna pak lemes kalayan énergi tinggi sareng sél kaamanan, batré melengkung sareng bungkus, ogé batré primér anu matured, sapertos Lithium thionyl klorida, Lithium Manganese. Kami ogé ngarobih bungkus batré, batré neundeun. Kami kaseueuran pelanggan ti Éropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada sareng sajabana. Punten ngahubungi kami nalika anjeun peryogi batré.


Detil Produk

Detil Produk:

Model: Pakét Batré PLM-NH2057QE34
Tegangan Nominal: 7.2v
Kapasitas Nominal: 13.6ah
Hirup siklus: > 500times
Ukuran: 23 * 78 * 151mm
BMS: Kalebet
Beurat: 460g
Kawat & Panyambung: ngaropéa
Batré: Kasus Plastik
Suhu pengisian: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu ngaleupaskeun: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu neundeun: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Perkenalan Produk PLM-603163-6S1P
PLM-603163-6S1P ieu mangrupikeun produk biasa kami, nominal tegangan nominal 22.2v kapasitas nominal 900mah, 19.98wh, ukuran leutik sareng kapasitas nyata.Protection nyata anu kabangun di jero pikeun ngajaga umur batré anu langkung panjang sareng kaamanan.Besides, batré disatujuan UL, CB. IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertipikat RCM salaku sarat palanggan.
Parameter Produk (Spésifikasi) tina PLM-603163-6S1P:

Jenis Pakét batré li-ion 22.2v
Model PLM-603163-6S1P
Ukuranna 75 * 37 * 42mm
Sistem Kimia Li-ion
Kamampuhan 900mah
Kahirupan Daur 1000 kali
Beurat 0,5kg / lembar
Pakét Pakét Box Pribadi
OEM / ODM Ditarima

Pitur Produk sareng Aplikasi tina PLM-603163-6S1P
Fitur:
1 dewan perlindungan karéta oktoba MOS
Perlindungan sirkuit 2
3Salindungan panyalindungan
Perlindungan 4Over-ayeuna
Perlindungan 5Over-discharge
Aplikasi:
 Paket batré sinar-X. Bungkus batré tiasa dianggo sinar-X, Pengeboran Wireless, Alat Analisis, Pijat guneun atanapi aplikasi anu sanés.
Rincian alat 4.Produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf
 

Paparan

X-ray-1(application)
X-ray-3(application)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami