e-kandaraan

  • Hot sell 36V 9AH/10Ah/13.6Ah/17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS built inside battery pack

    Hot jual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS diwangun di jero bungkus batré

    Kami Hot ngajual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS anu diwangun di jero batré pack.We tiasa nyayogikeun Li-ion sareng batré Li-polimér sareng ratusan anu béda
    modél pikeun tiap séri. Salaku tambahan, OEM & jasa ODM nyaéta
    disadiakeun numutkeun tungtutan béda konsumén '. Kami sapinuhna
    bengkel bébas lebu lebu, alat otomatis sareng skala
    kapasitas produk, sareng sistem kontrol kualitas sampurna,
    anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun produk kualitas luhur sareng kasalametan pikeun urang
    palanggan! Ngawengku kalolobaan Korea, Jepang sareng Amérika market.We ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Customized citycoco scooter harley motorcycles 60v 12ah 60v 20ah  lithium ion battery for customized or replacement

    Motor scooter citycoco scooter harley khusus 60v 12ah 60v 20ah baterai lithium ion kanggo ngarobih atanapi ngagantian

    Kami nyayogikeun harga pabrik motor citycoco motor Harley scooter 60v 12ah 60v 20ah lithium ion batré pikeun ngarobih atanapi ngagantian. Pabrik kami parantos aya di lapangan ieu sakitar 6 taun sareng gaduh pangalaman anu euyeub dina ngararancang sareng ngadamel batré litium batré, B Sapédah Batré, gudang surya aki, aki skuter sareng sajabina.
    Di pabrik urang kami gaduh parangkat lengkep alat produksi anu langkung ageung langkung ti $ 3000000 anu kalebet alat uji umur batré sél batré, alat las otomatis, alat uji suhu tinggi, alat uji suhu rendah, peralatan uji setir, alat tés geter, daur bungkus batré sadayana alat-alat uji umur, conto dll. Pelanggan nutupan kalolobaan Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarep-arep janten pasangan jangka panjang anjeun di China.
  • Factory price ebike battery 36v  4.4ah/10ah/20ah electric bike battery for 1000w bicycle skateboard hoverboard balancing car

    Harga pabrik batré ebike 36v 4.4ah / 10ah / 20ah batré sapédah listrik pikeun 1000w sapédah skateboard hoverboard balancing car

    Kami nyayogikeun harga pabrik batré ebike 36v 4.4ah / 10ah / 20ah batré sapédah listrik pikeun mobil balancing skateboard hoverboard 1000w sapédah. Urang tiasa nyayogikeun solusi hiji-léngkah sareng produk séri lengkep tina batré kana komponén batré sakumaha kabutuhan konsumén. Ngalangkungan kalolobaan Éropa, Pasar Asia sareng Amérika. Kami ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Lifepo4 24V 20AH Lithium ion Battery Pack for RV/Camper/Electric wheelchair

    Lifepo4 24V 20AH Batré Litium ion pikeun RV / Camper / Korsi roda listrik

    Kami nyayogikeun harga pabrik Lifepo4 24V 20AH Batré ion litium ion pikeun RV / Camper / Korsi roda listrik. Kami parantos diwangun hubungan bisnis jangka panjang sareng perusahaan sél aki sareng aki anu kawéntar, sapertos San-yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony sareng sajabana sareng kaseueuran produk urang ngagaduhan sertipikat CE, RoHs, UN38.3, MSDS. Konsumén ngaliput kalolobaan Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • wholesales lithium ion  battery pack 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah/20Ah/30Ah for E-sctooter

    bungkus wholesales ion lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah pikeun E-sctooter

    Kami nyayogikeun harga pabrik bungkus batré ion lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah pikeun E-sctooter. Kami parantos diwangun hubungan bisnis jangka panjang sareng perusahaan sél aki sareng aki anu kawéntar, sapertos San- yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony dll. Seueurna sareng produk urang ngagaduhan CE, RoHs, UN38.3, sertipikat MSDS.Customer kalolobaan Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina .
  • Rechargeable lithium ion battery 48V 20Ah for Electric Bike /E-scooter/E-skateboard with factory price

    Batré ion litium anu tiasa diisi ulang 48V 20Ah pikeun Sapédah Listrik / E-Scooter / E-skateboard kalayan harga pabrik

    Kami nyayogikeun harga pabrik batré litium ion wRechargeable 48V 20Ah pikeun Electric Bike /E-scooter/E-skateboard. Kami parantos diwangun hubungan bisnis jangka panjang sareng perusahaan sél aki sareng aki anu kawéntar, sapertos San-yo, Panasonic , Samsung, LG, Sony dll sareng kaseueuran produk urang ngagaduhan sertipikat CE, RoHs, UN38.3, MSDS. Palanggan ngaliput kalolobaan Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.