Kualitas Highly ngaropéa 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Battery pack pikeun Fusion Splicer

Katerangan Singkat:

Kami nyayogikeun kualitas tinggi 18650-4s 14.8v 3400mAh Polder Batré Litium Isi Ulang pikeun Fusion Splicer. Pakét batréna tiasa dianggo Fusion Splicer, Mobile printer, Mobile Scanner, lampu surya, Monitor sareng aplikasi anu cocog deui.81 * 73 * 18 mm diménsi tina sél batré Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan panyalindungan diwangun di jero pikeun ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Kusabab kualitas luhur éta, kami yakin pikeun ngalayanan anjeun ti nagara mana waé. Kami produsén ngarah di Shenzhen salami mangtaun-taun, sareng kami tiasa ngaropea pikeun anjeun upami toko kami henteu gaduh batré anu anjeun peryogikeun, ngan ukur gratis pikeun ngahubungi kami ngalangkungan email sales@polymer-batterys.com


Detil Produk

Detil Produk:

Modél: PLM18650-4S1P
Nominal Tegangan: 14.8v OEM & ODM
Kamampuhan Nominal: 3400mah
Hirup siklus: > 500times
Ukuran: 81 * 73 * 18 mm
BMS: Kalebet
Beurat :: 300g
Kawat & Panyambung: ngaropéa
Kasus batre: KAS PLASTIK, PVC, cangkang pelat Logam Opsional
Suhu pengisian: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu ngaleupaskeun: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu neundeun: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃
Sértipikat: UN38.3, MSDS, Tés tarik

Pengenalan Produk PLM-18650-4S1P
PLM-18650-4S1P ieu mangrupikeun salah sahiji produk biasa kami, Pangiriman Bulanan ngahontal 10000pcs.Nominal tegangan 14.8v, kapasitas nominal 4.4ah, 81 * 73 * 18 mm diménsi anu dilakukeun ku sél Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan perlindungan diwangun di jero pikeun ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Batré bungkus tiasa disatujuan KC, UL, CE, UN38.3 jsb Sértipikat salaku sarat konsumén. Kami janji sadaya bahan batré disatujuan ROHS, ramah lingkungan.
Parameter Produk (Spésifikasi) tina PLM-18650-4S1P:

Jenis 14.8v batré li-ion li-ion
Model PLM-18650-4S1P
Ukuranna 81 * 73 * 18 mm
Sistem Kimia Li-ion
Kamampuhan 3500mah
Kahirupan Daur 300 kali
Beurat 200g / PCS
Pakét Pakét Box Pribadi
OEM / ODM Ditarima

Fitur Produk Sareng Aplikasi ti PLM-18650-4S1P
Fitur:
1. Kapadetan énergi anu kuat
Tegangan 2.High
3. Henteu aya polusi
Hirup siklus 4.Long
5.Teu pangaruh mémori
6. Laju ngaleupaskeun diri anu handap
7. Muatan tingkat tinggi / debit
 
Aplikasi:
 Fusion Splicer, printer Mobile, Scanner Mobile, lampu surya, Monitor, Helikop las listrik, Ventilator, CPAP, Cahaya Suria, vape, kuncup-anting, master kageulisan, aplikasi anu sanésna anu cocog.
 
Rincian alat 4.Produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Paparan

3
fusion splicer

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori