Batré Alat anu sanés

  • Factory 18V 2.0Ah Li-ion Replacement Electric Drill Batteries

    Pabrik 18V 2.0Ah Li-ion Ngaganti Batré Pangeboran Listrik

    Kami nyayogikeun Pabrik Bor 18V 2.0Ah Li-ion Penggantian Listrik Bor kualitas luhur. Paket batréna tiasa dianggo pikeun bungkus Listrik, helm las listrik, produk Mobile, alat Portabel, robot Leutik, catu daya, Monitor médis, Ventilator, Produk panto kaluar bor nirkabel, batré Penggantian Pengganti sareng tim teknis sanésna anu cocog. Nungguan pikeun ngajawab patarosan anjeun.We perhatoskeun syarat anjeun sareng produksi timah time.Professional nyarankeun pikeun you.Good oral and ditulis Inggris, pastikeun komunikasi béntés.Anyé pertanyaan bakal dibales dina 24 jam.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for Inkjet printer ,LED Lamp,head light etc.

    Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack pikeun printer Inkjet, Lampu LED, lampu sirah jsb.

    Kami nyayogikeun Li-ion 11.1V 3500mah 3S Litium Polim Batré Paket kualitas luhur pikeun Inkjet printer, printer sélulér, Lampu LED, lampu sirah, produk Mobile, Alat Portabel, Robot Leutik, Suplai Daya, Monitor Médis, Ventilator, Produk Out Out sareng anu sanés Aplikasi anu cocog.72 * 40 * 40mm diménsi anu didamel tina kelas Xai top 10 merk 18650 sél batré anu kualitasna leres sareng kapasitas nyata, jangji henteu nganggo batit téknis anu alus.PLM berkualitas alus, ngantosan pikeun ngajawab patarosan anjeun. syarat anjeun sareng produksi timah time.Professional pikeun you.Good lisan sareng tulisan Inggris, pastikeun komunikasi béntés. Sakalangkung pananyaan bakal dibales dina 24 jam.