Batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun di rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

Katerangan Singkat:

Kami nyayogikeun batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun dina batre Lithium Baterai 7.2V 13.6Ah.The batré tiasa dianggo CPAP, ventilator, mesin engapan battery sareng batré ngagantian atanapi diménsi aplikasi.Small anu sanés kalayan diménsi nyata nyata.Smart BMS diwangun dina. Komunikasi I2C, batréna gaduh tampilan kakuatan. Dijieunna tina sél batré Samsung 18650 umur panjang siklus. Batré tiasa disatujuan ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertipikat KC salaku sarat konsumén. PLM mangrupikeun produsen profésional pikeun Batré litium anu tiasa diisi ulang deui sareng mangtaun-taun pangalaman.We nampi pesenan OEM / ODM ti sadaya pangurus nagara.Lami biasana customer ti Eropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada dll .Salah gratis pikeun ngahubungi kami nalika anjeun kedah di batré.


Detil Produk

Detil Produk:

Model: Pakét Batré PLM-NH2057QE34
Tegangan Nominal: 7.2v
Kapasitas Nominal: 13.6ah
Hirup siklus: > 500times
Ukuran: 23 * 78 * 151mm
BMS: Kalebet
Beurat: 460g
Kawat & Panyambung: ngaropéa
Batré: Kasus Plastik
Suhu pengisian: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu ngaleupaskeun: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu neundeun: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Pengenalan Produk PLM-NH2057QE34
Batré pinter nganggo tampilan kakuatan ngawangun dina Bateri Lithium 7.2V 13.6Ah.Pungkus batré tiasa dianggo CPAP, ventilator, mesin pernapasan , batré ngagantian atanapi diménsi anu sanés anu cocog. Dimensi ku BMS kalayan kapasitas nyata nyata.Smart BMS diwangun dina, komunikasi I2C. batréna gaduh tampilan kakuatan. Dijieunna tina sél batré Samsung 18650 umur panjang siklus. Batré tiasa disatujuan ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertipikat KC salaku sarat konsumén.
Parameter Produk (Spésifikasi) tina PLM-NH2057QE34:

Jenis Pakét batré li-ion 7.2v
Model PLM-NH2057QE34
Ukuranna 23 * 78 * 151mm
Sistem Kimia Li-ion
Kamampuhan 13.5Ah
Kahirupan Daur 1000 kali
Beurat 1Kg / PCS
Pakét Pakét Box Pribadi
OEM / ODM Ditarima

Fitur Produk Sareng Aplikasi tina NH2057QE34
Fitur:
1, Téknologi kasaimbangan dinamis;
2, Multi-lapisan desain waterproof;
3, Téhnik sambungan anu dipercaya;
4, Tembaga arus ageung sareng desain komposit nikel;
5, komunikasi isolasi kakuatan low;
6, desain manajemén termal unik;
 
Aplikasi:
Kisaran produk anu digunakeun nyaéta darurat kagagalan listrik, nyalametkeun sareng nyéépkeun catu daya, alat-alat listrik di luar catu daya éléktronik, alat-alat éléktronik médis, alat-alat éléktronik mobil. Ruang lingkup darurat gagal listrik nyaéta alat bumi, TV bumi, kipas listrik, komputer, kulkas sareng alat-alat tanaga leutik anu sanés.Komputer, gerudi listrik, lampu listrik sareng alat-alat panyalametkeun sanésna. Peralatan listrik alat panawaran listrik: pencahayaan luar, suplai kakuatan audio luar, Alat éléktronik Medis: ventilator CPAP, kakuatan leutik alat-alat médis séjén.Car éléktronik: kulkas mobil, pompa mobil, jack mobil, mobil cuci mobil.
Rincian alat 4.Produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Paparan

1
6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami