Batré pemanasan

  • OEM/ ODM IP67 7.4V 5200mAh Smart Rechargeable Polymer Lithium Battery for Heating Suit Heating Shoes Heating Clothes

    OEM / ODM IP67 7.4V 5200mAh Polimér Lithium Politér Lingerium Smart Rechargeable pikeun Élmu sarta Téknik Élmu Saman Pemanasan

    Kami nyayogikeun OEM / ODM IP67 7.4V 5200mAh Batré Polimér Litium Rechargeable Bébas pikeun Pemanasan Pakéan Sapédah Panaskeun Baju. Urang tiasa nyayogikeun accu Li-ion & aki Li-polimér sareng ratusan modél anu béda pikeun unggal séri. Salaku tambahan, OEM & ODM jasa disayogikeun nurutkeun paménta nu béda ti nasabah. Kami sadayana ngaleungitkeun bengkel bébas lebu, alat otomatis sareng kapasitas produk skala, sareng sistem kontrol kualitas anu sampurna, anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun produk kualitas luhur sareng kasalametan pikeun konsumén urang! Sareng kami diekspor ka Amérika, Eropa, Amérika Kidul. Asia Tenggara, Etc.We ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • IP67 7.4V 2200mAh Lithium ion battery for wearable heating gloves with UN 38.3 and IEC 62133-2 certification

    Batré ion lénium IP67 7.4V 2200mAh pikeun sarung pemanasan anu tiasa dianggo kalayan sertifikasi UN 38.3 sareng IEC 62133-2

    Kami batré ion Litium IP67 7.4V 2200mAh pikeun sarung tangan pemanasan anu tiasa nganggo UN 38.3 sareng sertifikasi IEC 62133-2 .Kami tiasa nyayogikeun Li-ion Batré & Li-polimér kalayan ratusan modél anu béda pikeun unggal séri. Salaku tambahan, OEM & ODM jasa disayogikeun nurutkeun paménta nu béda ti nasabah. Kami sacara gembleng ngempelkeun lokakarya bébas debu, alat-alat otomatis sareng kapasitas produk skala, sareng sistem kontrol kualitas anu sampurna, anu ngamungkinkeun urang pikeun nyayogikeun produk anu kualitas sareng kaamanan pikeun palanggan kami! Ngalangkungan kalolobaan apan, Korea, Amérika Serikat, Inggris, Inggris , Italia, Perancis, jsb market.We ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di China.