Produk

  • PLMEN high light Power Supply 150W UPS portable  power station 500wh battery bank 39000mah ac 110v 220v dc 12v 5v 2A hot sale

    PLMEN catu daya tinggi 150W UPS stasiun kakuatan portabel 500wh bank batré 39000mah ac 110v 220v dc 12v 5v 2A dijual panas

    Ngaronjat Perlindungan:
    Dina raraga ngahontal kasalametan pamungkas produk, kami parantos nambihan perlindungan multi-kanal dina desain produk:

    1. panyalindungan circuit pondok positif sareng négatip pak batré;

    2. Lima perlindungan kaamanan, nalika opat panyalindungan (papan inverter, papan DC, parangkat lunak, papan panyalindungan batre) teu aya kendali sareng masih aya panyalindungan sekering terakhir;

    3. Perlindungan batré ganda dina papan inverter sareng papan kaluaran DC;

    4. panyalindungan mischarge dina port kaluaran DC;

    5. Sistem manajemén batré BMS ngamungkinkeun ngecas saimbang, sareng rata-rata arus ngeusi unggal grup, upami henteu saimbang ngeusi 3 tali sél ngakibatkeun panas teuing, ngeusian, sareng tanaga henteu lengkep., Ningkatkeun umur batre sareng nyegah kacilakaan kaamanan.

    Aplikasi:

    Bumi / Kantor / Ladang / Pariwisata / Kémping / Perikanan / nonton manuk / Kedokteran / Nyalametkeun / peminat fotografi luar / Daérah anu katarajang / Pecinta kandaraan hawa tanpa awak jsb.
  • PLMEN Wholesale Portable 300W Smart Solar Ups Panel Power Storage Generator with Lithium Ion Battery

    PLMEN Wholesale Portable 300W Smart Solar Ups Panel Power Storage Generator sareng Batré Litium Ion

    Ngaronjat Perlindungan:
    Dina raraga ngahontal kasalametan pamungkas produk, kami parantos nambihan perlindungan multi-kanal dina desain produk:

    1. panyalindungan circuit pondok positif sareng négatip pak batré;

    2. Lima perlindungan kaamanan, nalika opat panyalindungan (papan inverter, papan DC, parangkat lunak, papan panyalindungan batre) teu aya kendali sareng masih aya panyalindungan sekering terakhir;

    3. Perlindungan batré ganda dina papan inverter sareng papan kaluaran DC;

    4. panyalindungan mischarge dina port kaluaran DC;

    5. Sistem manajemén batré BMS ngamungkinkeun ngecas saimbang, sareng rata-rata arus ngeusi unggal grup, upami henteu saimbang ngeusi 3 tali sél ngakibatkeun panas teuing, ngeusian, sareng tanaga henteu lengkep., Ningkatkeun umur batre sareng nyegah kacilakaan kaamanan.

    Aplikasi:

    Bumi / Kantor / Ladang / Pariwisata / Kémping / Perikanan / nonton manuk / Kedokteran / Nyalametkeun / peminat fotografi luar / Daérah anu katarajang / Pecinta kandaraan hawa tanpa awak jsb.
  • UPS function Pure Sine Wave Inverter 500W Solar Energy Storage power station 12v 40Ah Emergency Power supply

    Fungsi UPS Murni Sine Wave Inverter 500W Surya Panyimpenan énergi tanaga listrik 12v 40Ah Pasokan Daya Darurat

    Punten baca manual ieu sacara saksama sareng jaga pikeun rujukan ka hareup. Stasion listrik ieu tiasa ngahirupkeun alat AC (samll appliances) sareng ngisi biaya pikeun éléktronika portabel, éta tiasa dianggo sacara seueur dina kémping, jalur jalan, perjalanan akhir minggu sareng kaayaan darurat sareng sanésna ogé mangrupikeun sumber listrik anu hébat dina padamelan anu teu disangka-sangka.

    Stasion listrik ieu dirancang pikeun ngadukung kaluaran USB, DC sareng AC, mangrupikeun bank kakuatan kapasitas ageung anu dirancang pikeun ngajalankeun lampu, telepon, laptop, sareng alat-alat alit dina kaayaan pareum atanapi pareum listrik. Stasion Daya Portabel ieu ngabantosan anjeun pikeun ngajaga sadaya alat ésénsial anjeun tetep siap sareng siap.

    Punten Catet! Tujuan tina manual ieu pikeun ngabantosan anjeun pikeun nganggo produk anu leres, Éta henteu nangtoskeun pedaran ngeunaan konfigurasi parangkat lunak sareng spésifikasi perangkat keras produk ieu. Kanggo inpormasi konfigurasi produk anu ditetepkeun, Mangga tingali kana kontrak penjualan (upami aya) anu aya hubunganana sareng produk ieu atanapi mangga parios ka anu ngajual anjeun. Sadaya gambar dina manual ieu ngan ukur pikeun rujukan, Punten tingali kana produk saleresna upami aya kasalahan! Kami moal nanggung jawab pikeun kasalahan anu aya dina manual ieu. Munculna produk ieu sareng spésifikasi na tiasa robih tanpa aya bewara.
  • PLMEN hot sale camping travel portable UPS emergency 220v 200W fast charging solar power bank

    PLMEN jual panas kémping perjalanan portabel UPS darurat 220v 200W gancang ngecas bank kakuatan surya

    Ngaronjat Perlindungan:
    Dina raraga ngahontal kasalametan pamungkas produk, kami parantos nambihan perlindungan multi-kanal dina desain produk:

    1. panyalindungan circuit pondok positif sareng négatip pak batré;

    2. Lima perlindungan kaamanan, nalika opat panyalindungan (papan inverter, papan DC, parangkat lunak, papan panyalindungan batre) teu aya kendali sareng masih aya panyalindungan sekering terakhir;

    3. Perlindungan batré ganda dina papan inverter sareng papan kaluaran DC;

    4. panyalindungan mischarge dina port kaluaran DC;

    5. Sistem manajemén batré BMS ngamungkinkeun ngecas saimbang, sareng rata-rata arus ngeusi unggal grup, upami henteu saimbang ngeusi 3 tali sél ngakibatkeun panas teuing, ngeusian, sareng tanaga henteu lengkep., Ningkatkeun umur batre sareng nyegah kacilakaan kaamanan.

    Aplikasi:

    Bumi / Kantor / Ladang / Pariwisata / Kémping / Perikanan / nonton manuk / Kedokteran / Nyalametkeun / peminat fotografi luar / Daérah anu katarajang / Pecinta kandaraan hawa tanpa awak jsb.
  • High performance portable uninterruptible Power Supply 200w  54600mAh USB output 5V 2A UPS

    Kinerja tinggi portabel teu tiasa ngaganggu Power Supply 200w 54600mAh USB output 5V 2A UPS

    Punten baca manual ieu sacara saksama sareng jaga pikeun rujukan ka hareup. Stasion listrik ieu tiasa ngahirupkeun alat AC (samll appliances) sareng ngisi biaya pikeun éléktronika portabel, éta tiasa dianggo sacara seueur dina kémping, jalur jalan, perjalanan akhir minggu sareng kaayaan darurat sareng sanésna ogé mangrupikeun sumber listrik anu hébat dina padamelan anu teu disangka-sangka.

    Stasion listrik ieu dirancang pikeun ngadukung kaluaran USB, DC sareng AC, mangrupikeun bank kakuatan kapasitas ageung anu dirancang pikeun ngajalankeun lampu, telepon, laptop, sareng alat-alat alit dina kaayaan pareum atanapi pareum listrik. Stasion Daya Portabel ieu ngabantosan anjeun pikeun ngajaga sadaya alat ésénsial anjeun tetep siap sareng siap.

    Punten Catet! Tujuan tina manual ieu pikeun ngabantosan anjeun pikeun nganggo produk anu leres, Éta henteu nangtoskeun pedaran ngeunaan konfigurasi parangkat lunak sareng spésifikasi perangkat keras produk ieu. Kanggo inpormasi konfigurasi produk anu ditetepkeun, Mangga tingali kana kontrak penjualan (upami aya) anu aya hubunganana sareng produk ieu atanapi mangga parios ka anu ngajual anjeun. Sadaya gambar dina manual ieu ngan ukur pikeun rujukan, Punten tingali kana produk saleresna upami aya kasalahan! Kami moal nanggung jawab pikeun kasalahan anu aya dina manual ieu. Munculna produk ieu sareng spésifikasi na tiasa robih tanpa aya bewara.
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini catu daya mini up portabel pikeun CPAP / Ventilator / Monitor

    Kami nyayogikeun kualitas tinggi 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply mini up kanggo CPAP / Ventilator / Monitor. Bungkus batréna tiasa dianggo pikeun bungkus Listrik, helm las Électric, produk Mobile, Alat Portabel, robot Leutik, Suplai Daya, Monitor médis, Ventilator, Produk panto kaluar sareng aplikasi anu cocog anu sanés. 48 * 110 * 217mm diménsi tina sél batré top 10 merk 18650 kelas cina kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Tim téknis unggulan PLM, ngantosan ngarobih patarosan anjeun.
    Kami merhatoskeun ka kabutuhan sareng waktos produksi anjeun.
    Nyarankeun propésional pikeun anjeun. Inggris anu lisan sareng lisan anu saé, pastikeun komunikasi anu béntés. Sagala patarosan bakal dibales dina 24 jam.
  • OEM&ODM 9.6V 1.5Ah Replacement Waterproof Battery For Dewalts Drill DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906

    OEM & ODM 9.6V 1.5Ah Ngagantian Batré Waterproof Kanggo Dewalts Bor DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906

    OEM & ODM 9.6V 1.5Ah Ngagantian Batré Waterproof Kanggo Dewalts Bor DE9036 DC855KA DW050 DW955K DC750KA DW926 DW902 DE906
  • Factory high quality esy stall 3.7v  160mah 280mh 350mah 380mah in stock polymer  rechargeable lithium LQ-S1 smart watch battery

    Pabrik kualitas tinggi kios esy 3.7v 160mah 280mh 350mah 380mah dina stok polimér tiasa dicasikeun lithium LQ-S1 batré nonton pinter

    Pabrik kualitas luhur kios esy 3.7v 160mah 280mh 350mah dina stok polimér tiasa dicasikeun lithium LQ-S1 batré nonton pinter
  • High quality 3.7v 5000mah li ion 21700 battery cell 4500mah 4800mha 5000mah

    Kualitas luhur 3.7v 5000mah li ion 21700 sél batré 4500mah 4800mha 5000mah

    Kualitas luhur 3.7v 5000mah li ion 21700 sél batré 4500mah 4800mha 5000mah Type 3.7 5000mAh rechargeable lithium ion Battery cell Brand PLM Model PLM-21700 Size 21700 Chemical System Li-polymer Voltage 3.7V Capacity 4000mah, 5000mAh Cycle Life 800-1000times Application electronic electronic, E-sapédah, obor, produk elékonik OEM / ODM wilujeng sumping polimér Shenzhen Batre Co., Ltd (PLMEN) didirikeun dina bulan Pébruari, 2014, mangrupikeun perusahaan teknologi tinggi anu padamel reserch. Sareng deve ...
  • High performance rechargeable  lipo 103450 2000mAh 3.7v lipo battery pack

    Kinerja tinggi lipo rechargeable lipo 103450 2000mAh 3.7v bungkus batré lipo

    Kinerja tinggi lipo rechargeable lipo 103450 2000mAh 3.7v bungkus batré lipo
  • Wholesale 18650 14500 21700 18500 Cylindrical rechargeable lithium  battery cells 1000-3500mah 18650 cylindrical battery cells

    Borongan 18650 14500 21700 18500 Sél batré litium isi ulang silinder 1000-3500mah 18650 sél batré silinder

    Borongan 18650 14500 21700 18500 Sél batré litium isi ulang silinder 1000-3500mah 18650 sél batré silinder
  • wholesales lithium ion  battery pack 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah 20Ah 30Ah for E-sctooter

    bungkus wholesales ion lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah 20Ah 30Ah pikeun E-sctooter

    Kami nyayogikeun harga pabrik bungkus batré ion lithium ion 60v 16S 48v 13s 36v 10s 15Ah / 20Ah / 30Ah pikeun E-sctooter. Kami parantos diwangun hubungan bisnis jangka panjang sareng perusahaan sél aki sareng aki anu kawéntar, sapertos San- yo, Panasonic, Samsung, LG, Sony dll sareng kaseueuran produk urang ngagaduhan sertipikat CE, RoHs, UN38.3, MSDS. Pelanggan ngaliput kalolobaan Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina .
123456 Teras> >> Halaman 1/10