2050-3000mAh

  • Li-po Battery 605264 2300mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, POS

    Batré Li-po 605264 2300mAh Cell Batré 3.7V kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Elektronik, POS

    : Batré PLM-605264 3.7V Batré anu tiasa dicas ulang nganggo bahan anu pangsaéna sareng kapasitas anu langkung saé pikeun konsumen standar. Paréntah OEM / ODM pesenan wilujeng sumping kanggo aplikasi anu béda, bisnis kami nutupan pasar Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Li-po Battery A7 2100mAh 3.7V Battery Cell for Bluetooth Speaker, Toys, Electronic Robot, Smart Mask

    Batré Li-po A7 2100mAh Cell Batré 3.7V kanggo Speaker Bluetooth, Toys, Robot Electronic, Topeng Smart

    Batré PLM-A7 3.7V 2100mAh anu tiasa dieusi nganggo bahan anu pangsaéna kalayan kapasitas anu luhur anu dimungkinkeun pikeun konsumén standar. Paréntah OEM / ODM pesenan wilujeng sumping kanggo aplikasi anu béda, bisnis kami nutupan pasar Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Li-po Battery NP-FZ100 7.2V 2280mAh Battery Cell for POS, Camera

    Li-po Batré NP-FZ100 7.2V 2280mAh Batré Sél pikeun POS, Kaméra

    Batré PLM-NP-FZ100 7.2V 2280mAh anu tiasa dieusi nganggo bahan anu pangsaéna kalayan kapasitas pangluhurna pikeun konsumén standar. Paréntah OEM / ODM pesenan wilujeng sumping kanggo aplikasi anu béda, bisnis kami nutupan pasar Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Removable Li-ion Battery 2500mAh portable handheld NFC tablet POS Mobile Payment Terminal POS

    Dipiceun Li-ion Batré 2500mAh portabel genggem NFC tablet POS Mobile Payment Terminal POS

    Batré PLM-XK-6019 anu dicas ulang deui 3.7V 2500mAh ngagunakeun bahan pangsaéna sareng kapasitas pangsaéna pikeun konsumén standar. Paréntah OEM / ODM pesenan wilujeng sumping kanggo aplikasi anu béda, bisnis kami nutupan pasar Éropa, Asia sareng Amérika. Kami ngarepkeun janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • PLM524658  2200mAh

    PLM524658 2200mAh

    Detil Produk: Aplikasi: Mainan, Peralatan rumah tangga, Agen Alat Elektronik Konsumén: Sertifikasi PLM: Nomer Model MSDS: PLM- 674160-2P ​​Tempat Asal: Guangdong, China Berat: 45g / PC Jenis Batré: Batré polimér Politér Teropat deui: 3.7V Kamampuan : 2700mAh Ukuran Batré: 13.4mm * 41mm * 60mm Garansi: 12 Bulan Dianggo: spiker Bluetooth, cocooan, POS, kaméra Siklus hirup: 1000Time Laju Panyebaran: Paket 2.7A: Paket Buleud Individual Sababaraha Perlindungan : 1. Papan panyalindungan segi dua MOS. ..
  • 594969   2800mAh

    594969 2800mAh

    Detil Produk: Aplikasi: Dolanan, Perkakas Bumi, Jeneng Éléktronika konsumén: Sértipikasi PLM: Nomer Modél MSDS: PLM-594969 Tempat Asalna: Guangdong, Cina Beurat: 41.5g / PC Batré jinisna: Batré polimér Rechargeable Tegangan: 3.8V Kapasitas: Ukuran Batré 2800mAh: 5.9mm * 49mm * 69mm Garansi: 12 Bulan Pamakéan: spéker Bluetooth, cocooan, power bank Siklus hirup: 500-1000Time Laju Ngaleupaskeun: Paket 2.8A: Paket Box Individual Multiple Protection : 1.Dual MOS board protection octagonal 2 .Sh ...