Batré robot

  • ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah battery pack used in rescue robot -40 low temperature

    ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah bungkus batré anu digunakeun dina nyalametkeun robot -40 suhu rendah

    Kami nyayogikeun batré ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah pek bérés anu dianggo dina nyalametkeun robot -40 suhu rendah anu dianggo pikeun Robot suhu Suhu, Robot Nyalametkeun, Produk Suhu Séhat, Produk kaluar panto sareng aplikasi anu sanésna.122 * 60 * Diménsi 92mm dilakukeun tina kelas A Top baterai 106 jenama 18650 sél kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, jangji yén moal nganggo baterai bermutu kualitas rendah.PLM perusahaan parantos fokus kana batré litium sareng pangecas industri langkung ti 6 taun.Lidén Batré Lithium sareng pangecas parantos ngalangkungan sababaraha tés internasional, sapertos UL , CE, RoHs, UN38.3, MSDS, FCC, etc.PLM perusahaan parantos gawé bareng sareng seueur distributor gedé di sababaraha nagara, sapertos USA, CA, UK, Perancis, Italia sareng sapanéh. Palayanan ODM sayogi. Wilujeng ngahubungi kami iraha waé! Gudang HK pikeun ngimpor batré ti Jepang sareng Korea langsung. Harga pangalusna sareng Jaminan batre asli 100%.
  • OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion battery pack for smart cleaner with high quality

    OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion bungkus batré pikeun ngabersihkeun anu hadé ku kualitasna

    Kami nyayogikeun OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion batré pikeun pérak pinter kalayan kualitas luhur pikeun tukang bersih, Robot bersih, Alat pangimeutan, Kandaraan Listrik, Alat Portabel, Robot Leutik, Pasokan listrik, monitor Médis, Ventilator, Produk Panto sareng aplikasi anu cocog anu sanés352 * 140 * 68 mm diménsi anu didamel tina sél batré kelas 10 Cina 18650 kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, janji moal nganggo batré kualitas-low. Perusahaan ngagaduhan tim pengawasan kualitas propésional, sistem uji lengkep sareng sampurna, sistem, operasi ilmiah. Tina bahan batréna anu datang, produksi, kiriman, jasa sareng tautan sanésna leres-leres ngontrol, nuturkeun ISO9001: 2000. Inggris anu lisan sareng tulisan anu saé, pastikeun komunikasi anu lancar. Sagala patarosan bakal dibales dina 24 jam.