Bél Batré

  • Battery factory directly sales 5000mah 3.7v li-ion 21700 battery cells high quality with factory price

    Pabrik batre langsung jualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré kualitas luhur kalayan harga pabrik

    Kami nyayogikeun Batré anu berkualitas luhur langsung ngajualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré anu kualitasna luhur di pabrik pabrik.Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa dicas pikeun sadaya jinis batré sapertos 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA sareng sanésna. Produk utama kami kalebet Batré Litium, Daya Ngadagoan Mobil, Panyimpenan Energi Alat Lalu Lintas Sareng Batré Daya, cocog pikeun pencahayaan sélulér. Efisiensi, kendaraan, monitoring kaamanan. kauangan, kakuatan cadangan sareng bidang sanés.
  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Panyimpenan surya kinerja tinggi témbok EV kakuatan 3.2v 50ah sél batré lifepo4 prismatic rechargeable

    Kami nyayogikeun kualitas luhur kinerja surya gudang EV kakuatan témbok 3.2v 50ah sél batré lifepo4 prismatic rechargeable. Pangembangan ngaropéa, pabrik langsung pabrik, batré brand, papan perlindungan panalungtikan sareng pamekaran anu mandiri, pangalaman industri, prosés produksi dewasa sareng stabil. Kami nyayogikeun Batré LFPO4-1-kualitas anu hadé pikeun para klien di seluruh dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan hargana. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Batré Litium Batré pikeun EV, Panyimpenan énergi sistem Surya

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Litium Batré Sél pikeun EV, panyimpenan énergi sistem Surya. nyaéta produsén profésional anu nawiskeun panalungtikan, pamekaran, produksi, sareng jasa penjualan sél batré ion litium, sareng bungkus batré. Kami ngararancang sareng ngadamel batré sareng sél buatan khusus pikeun kabutuhan khusus. Dioptimalkeun bungkus batré lithium lifepo4 tina 3.2V-96V, 5AH-280AH, anu tiasa dianggo dina RV, EV, sistem tatasurya, E-bike, UPS, sistem neundeun énergi, stasiun base telekomunikasi, E-scooter, E-tool, golf karanjang, angkat garpu, ngabersihkeun mobil, korsi roda listrik, sareng aplikasi siklus jero sanésna.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Litium Ion Lifepo4 100ah Batré 3.2v Lifepo4 Sél Batré Batré Panyimpenan Énergi Surya Tenaga Surya Tenaga Surya.

    Kami nyayogikeun kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Batre 3.2v Lifepo4 Batre Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply. Numutkeun kana sél batré LFP anu béda-béda, tiasa nyiapkeun skru nu sanés, tukang basuh sareng piring .Ké upami kami nuju pabrik batré langsung, kami nawiskeun kustomisasi OEM / ODM, di sagigireun kapasitas, ukuran, ogé tiasa nyiapkeun sadaya bagian anu anjeun peryogikeun pikeun proyék anjeun.Please ngarasa gratis ngahubungan kami nalika anjeun ngagaduhan kabutuhan di batré.
  • Factory rechargeable lithium battery manufacturer wholesale flashlight 26650 3.7v 5000mah battery pack built inside BMS

    Pabrik batré litium rechargeable pabrik borong senter 26650 3.7v 5000mah bungkus batré diwangun di jero BMS

    Kami nyayogikeun pabrik batré litium rechargeable pabrik kualitas tinggi senter borong 26650 3.7v 5000mah bungkus batré diwangun di jero BMS. Schhen Polymer Battery Co. Ltd mangrupikeun pabrik batré litium anu tiasa diisi ulang kanggo sadaya jinis batré sapertos 26650, 21700roses18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA sareng sanésna. Produk utama kami kalebet Batré Litium, Daya Ngadagoan Mobil, Panyimpenan Energi Alat Lalu Lintas Sareng Batré Daya, cocog pikeun pencahayaan sélulér. Efisiensi, kendaraan, monitoring kaamanan. kauangan, kakuatan cadangan sareng bidang sanés.
  • Battery factory directly sales 3.7v li-ion 18650 battery cells rechargeable lithium battery high performance

    Pabrik batréna langsung penjualan 3.7v li-ion 18650 sél batré litium anu tiasa dicas batré ogé kinerja tinggi

    Kami nyayogikeun pabrik batré anu kualitasna langsung nyayogikeun 3.7v li-ion 18650 sél batré litium batré anu tiasa dicandak batré anu luhur. Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa diisi ulang pikeun sagala jinis batré sapertos 18650, 18650, 14500, 123A, 103450, AA, AAA sareng saterasna. PLM Quality nyumponan CE, ROHS, SGS, UN38.3 sareng standar MSDS. Pabrik urang ngagaduhan lahan 10.000 méter pasagi, urang tiasa ngahurungkeun langkung seueur 2.000.000 PCK batré sareng pangeusi batré 1,000,000pcs bulanan. Kami mastikeun numutkeun ISO 9001: 2008 pikeun nyayogikeun anjeun produk anu saé kalayan tim R&D propésional, pagawé anu berpengalaman sareng alat-alat canggih. PLM mérek kami dianggap sinonim kualitas ku kaseueuran palanggan domestik sareng asing.
  • CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V lithium ion battery cell for led light

    Persetujuan CB UL 18500 1500mAh sél batré ion litium 3.7V pikeun lampu anu dipimpin

    Kami nyayogikeun sél batré ion lithium ion kualitas luhur CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V Shenzhen Polymer Battery Co. Ltd mangrupikeun pabrik aki litium, aki-aki lampu-lampu, aki-aki panambang lampu, batré audio, aki-aki hurung, aki-aki cocooan sareng produk sanés Kayaning model ieu 18650, 18500, 14500, 123A, 103450, AA, AAA sareng sajabina Perusahaan kami mangrupikeun perusahaan berteknologi tinggi anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Perusahaan urang gaduh kakuatan téknis anu kuat sareng narékahan pikeun kaunggulan dina karajinan. Kasuksésan palanggan kami nyaéta kasuksésan urang. Kami gaduh kontrol anu ketat pikeun bahan baku, prosés produksi sareng produk. Urang gaduh seueur kauntungan sapertos tingkat tinggi sareng stabilitas. Urang ngagaduhan reputasi anu luhur pisan dina industri. "Gotong royong sareng pangembangan umum mangrupikeun nasabah korporat kami. Kualitas perusahaan nyaéta tujuan Kami saling manfaat pikeun panyadia sareng distributor! Kami nurutkeun filsafat perusahaan integritas, efisiensi sareng inovasi sareng ngahijikeun pangabutuh sareng palayanan. Nuju ditangtukeun pikeun janten. perusahaan elit dina énergi sélulér ndst, "produksi. Ngajual pasar. Kami bakal terus nguatkeun struktur industri para klien panalungtikan khusus anu nganteurkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan harga lumrah. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • Deep Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Battery Cells

    Daur jero Jero LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Cell Batré

    Kami nyayogikeun kualitas High Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Sél batré anu dianggo dina lampu LED, Lampu jalan, batré Bébas, pakakas listrik, pakakas bumi, fotovolta, neundeun énergi, lampu suluh, lampu surya, mesin POS sareng aplikasi anu sanés. Sél batré diménsi .14500 kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, ngajangjikeun moal nganggo bahan kualitas rendah. Kami nyayogikeun batre 14500 kualitas luhur pikeun palanggan di panjuru dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batréna ti Cina ka aranjeunna ku laut sareng udara dina alesan hargana. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 40152S 15ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Tegangan Nominal 10ah Nomer Kamampuhan jalan nominal 40152S 15ah 3.2v sél batré mobil lifepo4

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 3.2v Nominal Voltage 15ah Nominal Capacity headway 40152S 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells used in LED light, Street light, Battery pack, Solar storage, Electric Car, Electric toothbrush, Mouse bater, Senter and other cocok applications.40152S sél batré diménsi kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, janji moal nganggo bahan kualitas-low. Kami nyayogikeun Batré 40152S kualitas luhur pikeun klien di panjuru dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batréna ti Cina ka aranjeunna ku laut sareng udara ku harga anu wajar. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 38120 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Tegangan Nominal 10ah Nomer Kamampuhan Jalan Raya 38120 10ah 3.2v sél batré mobil lifepo4

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 38120 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells used in LED light, Street light, Battery pack, Solar storage, Electric Car, Electric toothbrush, Mouse bater, Senter and other cocok applications.38120 sél batré diménsi kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, janji moal nganggo bahan kualitas-low. Kami nyayogikeun batre kualitas luhur 38120 ka klien di panjuru dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batréna ti Cina ka aranjeunna ku laut sareng udara ku harga anu wajar. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • Deep Cycle LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Battery Cells

    Daur jero jero LiFePO4 6000mAh 3.2V RVargeable IFR 32650 Cell Batré

    Kami nyayogikeun kualitas jero Kitaran LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Batré Batré anu dianggo dina lampu LED, Lampu jalan, Paket Batré, Panyimpen Surya, Mobil listrik, sikat huntu, Batre beurit, Lampu suluh sareng aplikasi anu cocog.32650 sél dimensionbattery kapasitas nyata, jangji henteu nganggo bahan kualitas rendah.PLM perusahaan parantos fokus kana batré litium sareng pangecas industri langkung alit 6 taun.PLM Batré Lithium sareng pengecas parantos ngalangkungan sababaraha tés internasional, sapertos UL, CE, RoHs, UN38.3, MSDS , FCC, etc.PLM perusahaan parantos gawé bareng sareng seueur distributor gedé di sababaraha nagara, sapertos USA, CA, UK, Perancis, Italia sareng saterasna.OEM. Palayanan ODM sayogi. Wilujeng ngahubungi kami iraha waé! Gudang HK pikeun ngimpor batré ti Jepang sareng Korea langsung. Harga pangalusna sareng Jaminan batre asli 100%.
  • Ni-MH AAA

    Ni-MH AAA

    Detil Produk: Pabrik Batrén langsung penjualan batré anu tiasa dicas deui AAA 1000mah Ni-mh 1.2v Produk Pengenalan Batré PLM-1.2V: Mini Car, Listrik Elektronik, Bébas Batré, Panyimpen Bumi, Mobil Elektrik, sikat untu listrik, Batik beurit, Lampu suluh. Jauh kadali sareng sajabana Jaminan Kualitas 1, Produksi Profesional 2, Pangujian Profesional 3 Wholesale Pabrik Grosir 4) OEM / ODM Wilujeng Anyar produk kelas, kinerja stabil, kapasitas nyata, daur ulang aman sareng tahan lama charg ...
12 Teras> >> Halaman 1/2