Alat lampu

  • Deep cycle high quality 11.1v 5200mAh battery for CCTV camera/fusion splicer/wireless wifi /solar light

    Daur jeroang kualitas luhur batré 11,1v 5200mAh pikeun kaméra CCTV / fusi splicer / wifi tanpa kabel / lampu surya

    Kami nyayogikeun batré jero 11.1v 5200mAh batré pikeun kaméra CCTV / fusion splicer / nirkabel wifi / lampu surya. Bungkus batréna tiasa dianggo dina LED, lampu jalan surya sareng sistem panyimpen énergi surya sareng sajabana, urang tiasa ngalakukeun batréna salaku pamundut anjeun, punten, silakeunkeun ka kami pikeun terangkeun aplikasi sareng pamundut anjeun.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for LED Lamp Illumination and Li-ion Battery 3S Li-in battery

    Li-ion 11.1V 3500mah 3S Litium Politér Litium Politér pikeun Lampu Lampu LED sareng Batré Li-ion 3S Batré Li-in

    Kami nyayogikeun Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for Lampu Lampu LED sareng Batre Li-ion 3S Li-in bater.The batré tiasa dipaké dina LED, lampu jalan surya sareng sistem neundeun énergi surya, jsb. lakukeun bungkus batré sapertos pamundut anjeun, sumangga rumasa terang ka kami terangkeun aplikasi sareng pamundutana.
  • 26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Rechargeable Battery for Flashlight

    26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Batré Rechargeable pikeun Lampu suluh

    Kami nyayogikeun 26650 5000mah 26650-5A Li-ion 3.7v Batré Rechargeable pikeun Senter, lampu surya, lampu jalan. Lokasina di kota berteknologi tinggi Cina di Shenzhen, PLM mangrupikeun panaratas R&D, pabrik Lifepo4 sareng batré Li-ion sanés . Kusabab ngadegna taun 2008, PLM parantos negeskeun pikeun nyayogikeun solusi tanaga total pikeun para nasabah dina bidang kendaraan listrik / alat kakuatan / tanaga cadangan / kakuatan penyimpanan tanaga / alat pinter kalayan kaahlian kuat sareng alat automation canggih.We nampi tatanan OEM / ODM ti sadaya nagara luar negeri. Punten tong ragu ngahubungi kami
  • waterproof 7.4v 18650 2S3P 3600mah lithium ion battery pack for bike light,solar light ,street light

    waterproof 7.4v 18650 2S3P 3600mah batré ion litium ion pikeun lampu sapédah, lampu surya, lampu jalan

    Kami nyayogikeun batré 7.4v 18650 2S3P 3600mah batré ion litium pikeun lampu sapédah, cahaya panonpoe, lampu jalan.High 18650-batre atanapi batré polimér anu nganggo kakuatan tinggi, janji moal nganggo batré kualitas rendah Hiji sél tunggal 3400mAh, 3500mAh atanapi 2600mAh, ngumpul aranjeunna sareng sirkuit kaamanan, ngalindungan batre ion tina beban langkung, langkung sareng handapeun voltase, sirkuit pondok sareng kontrol suhu. Biasana dianggo kanggo senter, lampu darurat, kaméra, headset nirkabel, sareng salah sahiji aplikasi anu sanésna anu peryogi batuna ion ion salaku pasokan listrik.… Sareng kami diekspor ka Amérika, Eropa, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Jrrd. pabrik pikeun batré litium rechargeable kalayan pangalaman mangtaun-taun. Kami nampi urutan OEM / ODM ti sadaya nagara luar negeri. Punten tong ragu ngahubungi kami