Batré Tipe Prismatic

  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Panyimpenan surya kinerja tinggi témbok EV kakuatan 3.2v 50ah sél batré lifepo4 prismatic rechargeable

    Kami nyayogikeun kualitas luhur kinerja surya gudang EV kakuatan témbok 3.2v 50ah sél batré lifepo4 prismatic rechargeable. Pangembangan ngaropéa, pabrik langsung pabrik, batré brand, papan perlindungan panalungtikan sareng pamekaran anu mandiri, pangalaman industri, prosés produksi dewasa sareng stabil. Kami nyayogikeun Batré LFPO4-1-kualitas anu hadé pikeun para klien di seluruh dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan hargana. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Batré Litium Batré pikeun EV, Panyimpenan énergi sistem Surya

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Litium Batré Sél pikeun EV, panyimpenan énergi sistem Surya. nyaéta produsén profésional anu nawiskeun panalungtikan, pamekaran, produksi, sareng jasa penjualan sél batré ion litium, sareng bungkus batré. Kami ngararancang sareng ngadamel batré sareng sél buatan khusus pikeun kabutuhan khusus. Dioptimalkeun bungkus batré lithium lifepo4 tina 3.2V-96V, 5AH-280AH, anu tiasa dianggo dina RV, EV, sistem tatasurya, E-bike, UPS, sistem neundeun énergi, stasiun base telekomunikasi, E-scooter, E-tool, golf karanjang, angkat garpu, ngabersihkeun mobil, korsi roda listrik, sareng aplikasi siklus jero sanésna.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Litium Ion Lifepo4 100ah Batré 3.2v Lifepo4 Sél Batré Batré Panyimpenan Énergi Surya Tenaga Surya Tenaga Surya.

    Kami nyayogikeun kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Batre 3.2v Lifepo4 Batre Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply. Numutkeun kana sél batré LFP anu béda-béda, tiasa nyiapkeun skru nu sanés, tukang basuh sareng piring .Ké upami kami nuju pabrik batré langsung, kami nawiskeun kustomisasi OEM / ODM, di sagigireun kapasitas, ukuran, ogé tiasa nyiapkeun sadaya bagian anu anjeun peryogikeun pikeun proyék anjeun.Please ngarasa gratis ngahubungan kami nalika anjeun ngagaduhan kabutuhan di batré.