Taros Kami

Batré Polimér Shenzhen CO., LTD

Batré Polimér Shenzhen CO., LTD

Alamat

Lantai 5, Gedong 6, Taman Industri Dongfanghong, Jalan Yushi, guanlan, Long Hua, 518109 Shenzhen Cina

Telepon

Jualan: + 86-755 36631197 

Fax: + 86-755 61658083

Whatsapp: + 86-17603057918

 

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami