Produk hapé

  • High quality Customized 18650-4s 14.8v 3400mAh Rechargeable Polymer Lithium Battery pack for Fusion Splicer

    Kualitas Highly ngaropéa 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Battery pack pikeun Fusion Splicer

    Kami nyayogikeun kualitas tinggi 18650-4s 14.8v 3400mAh Polder Batré Litium Isi Ulang pikeun Fusion Splicer. Pakét batréna tiasa dianggo Fusion Splicer, Mobile printer, Mobile Scanner, lampu surya, Monitor sareng aplikasi anu cocog deui.81 * 73 * 18 mm diménsi tina sél batré Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan panyalindungan diwangun di jero pikeun ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Kusabab kualitas luhur éta, kami yakin pikeun ngalayanan anjeun ti nagara mana waé. Kami produsén ngarah di Shenzhen salami mangtaun-taun, sareng kami tiasa ngaropea pikeun anjeun upami toko kami henteu gaduh batré anu anjeun peryogikeun, ngan ukur gratis pikeun ngahubungi kami ngalangkungan email sales@polymer-batterys.com
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini power supply portable up pikeun CPAP / Ventilator / Monitor

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply portable up pikeun CPAP / Ventilator / Monitor.The batré batré tiasa dianggo pikeun Paket listrik, Helm welding listrik, produk Mobile, Alat portabel, Robot Leutik, Pasokan listrik, monitor médis. Ventilator, Produk panto kaluar sareng aplikasi cocog anu sanés. 48 * 110 * 217mm diménsi tina sél batré top 10 merek 18650 kelas cina kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Tim téknis unggulan PLM, ngantosan ngarobih patarosan anjeun.
    Kami merhatoskeun ka kabutuhan sareng waktos produksi anjeun.
    Nyarankeun propésional pikeun anjeun. Inggris anu lisan sareng lisan anu saé, pastikeun komunikasi anu béntés. Sagala patarosan bakal dibales dina 24 jam.
  • DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Electronic Packer Battery with high quality

    DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Batré Packer Éléktronik kalayan kualitas luhur

    Kami nyayogikeun kualitas luhur DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Batré Pakét Éléktronik kualitas tinggi. Bungkus batréna tiasa dianggo pikeun bungkus Listrik, helm las Électric, produk Mobile, alat Portabel, robot Leutik sareng aplikasi anu cocog deui.98 * 92.5mm diménsi tina A kelas luhur 10 merek batré 18650 sél batré kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan panangtayungan diwangun di jero kalayan overcharge, over-debit, over-voltage, over-current and short-circuit protection jaga kaamanan batréna sareng umur anu langkung lami. Kami profesional pabrik pikeun batré litium rechargeable kalayan pangalaman mangtaun-taun. Kami nampi urutan OEM / ODM ti sadaya nagara luar negeri. Mangga ulah ragu ngahubungan kami ku email: sales@polymer-batterys.com
  • China manufacture 7.4v 18650 2s1p rechargeable lithium ion battery pack for container gps tracker,portable gps

    China ngahasilkeun 7.4v 18650 2s1p batré ion litium ion deui pikeun wadah gps tracker, gps portabel

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 18650-2s1p 7.4v 3500mAh Lithium ion Batre pack pikeun wadah GPS tracker, batré GPS.The portable tiasa dianggo tracker GPS, tracker kontainer, tracker kendaraan, perekam data Automobil sareng aplikasi anu sanésna.38 * 18 * Ukuran 65mm dijieun tina sél batré Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur sareng kapasitas nyata.BMS diwangun di jero pikeun ngajaga umur batré anu langkung panjang sareng fokus.Kami aya batré sareng batré OEM LiFePO4 sareng bungkus batré, nyayogikeun solusi lengkep pikeun pertanyaan batré anjeun, kalebet BMS & OH KITU. Tina desain batré ka pangiriman batré. Ti batré OEM kana kasus OEM kana bungkus OEM.
  • Factory price 11.1v 4.4ah 3S 18650 battery pack for ventilator,CPAP,Electric welding helmet etc.

    Harga pabrik 11.1v 4.4ah 3S 18650 bungkus batré pikeun ventilator, CPAP, Helm las listrik jsb.

    Kami nyayogikeun harga pabrik 11.1v 4.4ah 3S 18650 bungkus batré pikeun ventilator, CPAP, Helm las listrik sareng sajabana. Paket batréna tiasa dianggo Helm las listrik, Ventilator, CPAP, Lampu surya aplikasi anu cocog sanésna. Diménsi alit kalayan kapasitas nyata tinggi. Perlindungan dewan diwangun di jero pikeun ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Salaku produsén PLM nyayogikeun sadaya jinis jasa batré khusus. Spesifikasi produk lengkep, kinerja anu saé, aman sareng dipercaya, sababaraha indikator parantos ngahontal sarat spésifikasi batré tés nasional, sareng parantos ngaliwat otoritas statutory anu relevan di bumi sareng luar negeri kaamanan sareng uji coba kinerja, produk utamina dijual ka pasar domestik ogé Amérika Kalér, Amérika Kidul, Éropa, Jepang, Asia tenggara sareng pasar sanés.