Batré Litium ion Litium

  • High quality Customized 18650-4s 14.8v 3400mAh Rechargeable Polymer Lithium Battery pack for Fusion Splicer

    Kualitas Highly ngaropéa 18650-4s 14.8v 3400mAh Polymer Lithium Battery pack pikeun Fusion Splicer

    Kami nyayogikeun kualitas tinggi 18650-4s 14.8v 3400mAh Polder Batré Litium Isi Ulang pikeun Fusion Splicer. Pakét batréna tiasa dianggo Fusion Splicer, Mobile printer, Mobile Scanner, lampu surya, Monitor sareng aplikasi anu cocog deui.81 * 73 * 18 mm diménsi tina sél batré Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan panyalindungan diwangun di jero pikeun ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Kusabab kualitas luhur éta, kami yakin pikeun ngalayanan anjeun ti nagara mana waé. Kami produsén ngarah di Shenzhen salami mangtaun-taun, sareng kami tiasa ngaropea pikeun anjeun upami toko kami henteu gaduh batré anu anjeun peryogikeun, ngan ukur gratis pikeun ngahubungi kami ngalangkungan email sales@polymer-batterys.com
  • Hot sell 36V 9AH/10Ah/13.6Ah/17Ah 20Ah lithium ion rechargeable BMS built inside battery pack

    Hot jual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS diwangun di jero bungkus batré

    Kami Hot ngajual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS anu diwangun di jero batré pack.We tiasa nyayogikeun Li-ion sareng batré Li-polimér sareng ratusan anu béda
    modél pikeun tiap séri. Salaku tambahan, OEM & jasa ODM nyaéta
    disadiakeun numutkeun tungtutan béda konsumén '. Kami sapinuhna
    bengkel bébas lebu lebu, alat otomatis sareng skala
    kapasitas produk, sareng sistem kontrol kualitas sampurna,
    anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun produk kualitas luhur sareng kasalametan pikeun urang
    palanggan! Ngawengku kalolobaan Korea, Jepang sareng Amérika market.We ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.
  • Factory 18V 2.0Ah Li-ion Replacement Electric Drill Batteries

    Pabrik 18V 2.0Ah Li-ion Ngaganti Batré Pangeboran Listrik

    Kami nyayogikeun Pabrik Bor 18V 2.0Ah Li-ion Penggantian Listrik Bor kualitas luhur. Paket batréna tiasa dianggo pikeun bungkus Listrik, helm las listrik, produk Mobile, alat Portabel, robot Leutik, catu daya, Monitor médis, Ventilator, Produk panto kaluar bor nirkabel, batré Penggantian Pengganti sareng tim teknis sanésna anu cocog. Nungguan pikeun ngajawab patarosan anjeun.We perhatoskeun syarat anjeun sareng produksi timah time.Professional nyarankeun pikeun you.Good oral and ditulis Inggris, pastikeun komunikasi béntés.Anyé pertanyaan bakal dibales dina 24 jam.
  • CPAP smart battery with power display build in rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun di rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Kami nyayogikeun batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun dina batre Lithium Baterai 7.2V 13.6Ah.The batré tiasa dianggo CPAP, ventilator, mesin engapan battery sareng batré ngagantian atanapi diménsi aplikasi.Small anu sanés kalayan diménsi nyata nyata.Smart BMS diwangun dina. Komunikasi I2C, batréna gaduh tampilan kakuatan. Dijieunna tina sél batré Samsung 18650 umur panjang siklus. Batré tiasa disatujuan ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertipikat KC salaku sarat konsumén. PLM mangrupikeun produsen profésional pikeun Batré litium anu tiasa diisi ulang deui sareng mangtaun-taun pangalaman.We nampi pesenan OEM / ODM ti sadaya pangurus nagara.Lami biasana customer ti Eropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada dll .Salah gratis pikeun ngahubungi kami nalika anjeun kedah di batré.
  • Factory price UL approved 22.2v 900mah analysis device X-ray battery pack

    Harga pabrik UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis Paket batré sinar-X

    Kami nyayogikeun Pabrik harga UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis X-ray batré.Pungkus batré tiasa dianggo sinar-X, Wireless Will, Alat Analisis, Pijat atanapi dimensi anu sanés anu cocog. di jero ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Lian ti éta, batréna disatujuan UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertipikat RCM salaku sarat konsumén. Kami ngahasilkeun batré litium anu tiasa diisi ulang, khususna pak lemes kalayan énergi tinggi sareng sél kaamanan, batré melengkung sareng bungkus, ogé batré primér anu matured, sapertos Lithium thionyl klorida, Lithium Manganese. Kami ogé ngarobih bungkus batré, batré neundeun. Kami kaseueuran pelanggan ti Éropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada sareng sajabana. Punten ngahubungi kami nalika anjeun peryogi batré.
  • ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah battery pack used in rescue robot -40 low temperature

    ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah bungkus batré anu digunakeun dina nyalametkeun robot -40 suhu rendah

    Kami nyayogikeun batré ICR18650 1S10P 3.7V 26Ah pek bérés anu dianggo dina nyalametkeun robot -40 suhu rendah anu dianggo pikeun Robot suhu Suhu, Robot Nyalametkeun, Produk Suhu Séhat, Produk kaluar panto sareng aplikasi anu sanésna.122 * 60 * Diménsi 92mm dilakukeun tina kelas A Top baterai 106 jenama 18650 sél kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, jangji yén moal nganggo baterai bermutu kualitas rendah.PLM perusahaan parantos fokus kana batré litium sareng pangecas industri langkung ti 6 taun.Lidén Batré Lithium sareng pangecas parantos ngalangkungan sababaraha tés internasional, sapertos UL , CE, RoHs, UN38.3, MSDS, FCC, etc.PLM perusahaan parantos gawé bareng sareng seueur distributor gedé di sababaraha nagara, sapertos USA, CA, UK, Perancis, Italia sareng sapanéh. Palayanan ODM sayogi. Wilujeng ngahubungi kami iraha waé! Gudang HK pikeun ngimpor batré ti Jepang sareng Korea langsung. Harga pangalusna sareng Jaminan batre asli 100%.
  • OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion battery pack for smart cleaner with high quality

    OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion bungkus batré pikeun ngabersihkeun anu hadé ku kualitasna

    Kami nyayogikeun OEM 18650 10S5P 36V 25ah Li-ion batré pikeun pérak pinter kalayan kualitas luhur pikeun tukang bersih, Robot bersih, Alat pangimeutan, Kandaraan Listrik, Alat Portabel, Robot Leutik, Pasokan listrik, monitor Médis, Ventilator, Produk Panto sareng aplikasi anu cocog anu sanés352 * 140 * 68 mm diménsi anu didamel tina sél batré kelas 10 Cina 18650 kualitas luhur kalayan kapasitas nyata, janji moal nganggo batré kualitas-low. Perusahaan ngagaduhan tim pengawasan kualitas propésional, sistem uji lengkep sareng sampurna, sistem, operasi ilmiah. Tina bahan batréna anu datang, produksi, kiriman, jasa sareng tautan sanésna leres-leres ngontrol, nuturkeun ISO9001: 2000. Inggris anu lisan sareng tulisan anu saé, pastikeun komunikasi anu lancar. Sagala patarosan bakal dibales dina 24 jam.
  • Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack for Inkjet printer ,LED Lamp,head light etc.

    Li-ion 11.1V 3500mah 3S Lithium Polymer Battery Pack pikeun printer Inkjet, Lampu LED, lampu sirah jsb.

    Kami nyayogikeun Li-ion 11.1V 3500mah 3S Litium Polim Batré Paket kualitas luhur pikeun Inkjet printer, printer sélulér, Lampu LED, lampu sirah, produk Mobile, Alat Portabel, Robot Leutik, Suplai Daya, Monitor Médis, Ventilator, Produk Out Out sareng anu sanés Aplikasi anu cocog.72 * 40 * 40mm diménsi anu didamel tina kelas Xai top 10 merk 18650 sél batré anu kualitasna leres sareng kapasitas nyata, jangji henteu nganggo batit téknis anu alus.PLM berkualitas alus, ngantosan pikeun ngajawab patarosan anjeun. syarat anjeun sareng produksi timah time.Professional pikeun you.Good lisan sareng tulisan Inggris, pastikeun komunikasi béntés. Sakalangkung pananyaan bakal dibales dina 24 jam.
  • 12v 10ah/24v 15ah mini power supply portable ups for CPAP/Ventilator/Monitor

    12v 10ah / 24v 15ah mini power supply portable up pikeun CPAP / Ventilator / Monitor

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 12v 10ah / 24v 15ah mini power supply portable up pikeun CPAP / Ventilator / Monitor.The batré batré tiasa dianggo pikeun Paket listrik, Helm welding listrik, produk Mobile, Alat portabel, Robot Leutik, Pasokan listrik, monitor médis. Ventilator, Produk panto kaluar sareng aplikasi cocog anu sanés. 48 * 110 * 217mm diménsi tina sél batré top 10 merek 18650 kelas cina kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Tim téknis unggulan PLM, ngantosan ngarobih patarosan anjeun.
    Kami merhatoskeun ka kabutuhan sareng waktos produksi anjeun.
    Nyarankeun propésional pikeun anjeun. Inggris anu lisan sareng lisan anu saé, pastikeun komunikasi anu béntés. Sagala patarosan bakal dibales dina 24 jam.
  • DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Electronic Packer Battery with high quality

    DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Batré Packer Éléktronik kalayan kualitas luhur

    Kami nyayogikeun kualitas luhur DD19A 14.8V 4000mAh 59.2Wh Batré Pakét Éléktronik kualitas tinggi. Bungkus batréna tiasa dianggo pikeun bungkus Listrik, helm las Électric, produk Mobile, alat Portabel, robot Leutik sareng aplikasi anu cocog deui.98 * 92.5mm diménsi tina A kelas luhur 10 merek batré 18650 sél batré kualitas luhur kalayan kapasitas nyata. Papan panangtayungan diwangun di jero kalayan overcharge, over-debit, over-voltage, over-current and short-circuit protection jaga kaamanan batréna sareng umur anu langkung lami. Kami profesional pabrik pikeun batré litium rechargeable kalayan pangalaman mangtaun-taun. Kami nampi urutan OEM / ODM ti sadaya nagara luar negeri. Mangga ulah ragu ngahubungan kami ku email: sales@polymer-batterys.com
  • China manufacture 7.4v 18650 2s1p rechargeable lithium ion battery pack for container gps tracker,portable gps

    China ngahasilkeun 7.4v 18650 2s1p batré ion litium ion deui pikeun wadah gps tracker, gps portabel

    Kami nyayogikeun kualitas luhur 18650-2s1p 7.4v 3500mAh Lithium ion Batre pack pikeun wadah GPS tracker, batré GPS.The portable tiasa dianggo tracker GPS, tracker kontainer, tracker kendaraan, perekam data Automobil sareng aplikasi anu sanésna.38 * 18 * Ukuran 65mm dijieun tina sél batré Samsung 18650-35E 3500mah kualitas luhur sareng kapasitas nyata.BMS diwangun di jero pikeun ngajaga umur batré anu langkung panjang sareng fokus.Kami aya batré sareng batré OEM LiFePO4 sareng bungkus batré, nyayogikeun solusi lengkep pikeun pertanyaan batré anjeun, kalebet BMS & OH KITU. Tina desain batré ka pangiriman batré. Ti batré OEM kana kasus OEM kana bungkus OEM.
  • Deep cycle high quality 11.1v 5200mAh battery for CCTV camera/fusion splicer/wireless wifi /solar light

    Daur jeroang kualitas luhur batré 11,1v 5200mAh pikeun kaméra CCTV / fusi splicer / wifi tanpa kabel / lampu surya

    Kami nyayogikeun batré jero 11.1v 5200mAh batré pikeun kaméra CCTV / fusion splicer / nirkabel wifi / lampu surya. Bungkus batréna tiasa dianggo dina LED, lampu jalan surya sareng sistem panyimpen énergi surya sareng sajabana, urang tiasa ngalakukeun batréna salaku pamundut anjeun, punten, silakeunkeun ka kami pikeun terangkeun aplikasi sareng pamundut anjeun.
123 Teras> >> Halaman 1/3