Batré Tipe Cylindrical

  • Battery factory directly sales 5000mah 3.7v li-ion 21700 battery cells high quality with factory price

    Pabrik batréna langsung penjualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré anu kualitasna tinggi sareng harga pabrik

    Kami nyayogikeun Batré anu berkualitas luhur langsung ngajualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré anu kualitasna luhur di pabrik pabrik.Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa dicas pikeun sadaya jinis batré sapertos 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA sareng sanésna. Produk utama kami nyaéta Batre Lithium, Power Staring Power, Perangkat Daya Listrik Alat Panyimpen Énergi sareng Batré Power, cocog pikeun lampu mobile.traffic, kendaraan, monitoring kaamanan. kakuatan finansial, kakuatan cadangan sareng widang anu sanés.
  • Factory rechargeable lithium battery manufacturer wholesale flashlight 26650 3.7v 5000mah battery pack built inside BMS

    Pabrik batré litium pabrik tiasa dicas ulang lampu suluh 26650 3.7v 5000mah bungkus batré anu diwangun di jero BMS

    Kami nyayogikeun pabrik litium litium Kualitas kualitas luhur 26650 3.7v 5000mah bungkus batré anu diwangun di jero BMS.Shenzhen Polymer Battery Co. Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa dicabut pikeun sagala rupa batré sapertos 26650, 21700,18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA sareng sanésna. Produk utama kami nyaéta Batre Lithium, Power Staring Power, Perangkat Daya Listrik Alat Panyimpen Énergi sareng Batré Power, cocog pikeun lampu mobile.traffic, kendaraan, monitoring kaamanan. kakuatan finansial, kakuatan cadangan sareng widang anu sanés.
  • Battery factory directly sales 3.7v li-ion 18650 battery cells rechargeable lithium battery high performance

    Pabrik batréna langsung penjualan 3.7v li-ion 18650 sél batré litium anu tiasa dicas batré ogé kinerja tinggi

    Kami nyayogikeun pabrik batré anu kualitasna langsung nyayogikeun 3.7v li-ion 18650 sél batré litium batré anu tiasa dicaskeun. Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa diisi ulang pikeun sagala jinis batré sapertos 18650, 18650, 14500, 123A, 103450, AA, AAA sareng saterasna. PLM Quality nyumponan CE, ROHS, SGS, UN38.3 sareng standar MSDS. Pabrik urang ngagaduhan lahan 10.000 méter pasagi, urang tiasa ngahurungkeun langkung seueur 2.000.000 PCK batré sareng pangeusi batré 1,000,000pcs bulanan. Kami mastikeun numutkeun ISO 9001: 2008 pikeun nyayogikeun anjeun produk anu bermutu tinggi sareng tim R&D profésional, pagawé anu berpengalaman sareng peralatan canggih.Kelas brand PLM dianggap sinonim kualitas ku kalolobaan konsumén domestik sareng asing.
  • CB UL Approval 18500 1500mAh 3.7V lithium ion battery cell for led light

    Persetujuan CB UL 18500 1500mAh sél batré ion litium 3.7V pikeun lampu anu dipimpin

    Kami nyayogikeun CB UL Kualitas anu kualitas luhur 18500 1500mAh 3.7V sél batré litium ion Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta produsén batré litium, batré lampu-lampu, batré lampu panambang, batré audio, batré lampu lampu, batré kaulinan sareng sanésna sapertos Produk model di handap ieu 18650, 18500, 14500, 123A, 103450, AA, AAA sareng sateuacana perusahaan kami nyaéta perusahaan berteknologi tinggi komprehensif ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan. Pausahaan urang ngagaduhan kakuatan téknis anu kuat sareng upaya pikeun kaunggulan dina panulisan. Kasuksésan konsumén urang nyaéta kasuksésan urang. Kami gaduh kontrol anu ketat dina bahan baku, prosés produksi sareng produk. Urang gaduh seueur kauntungan sapertos tingkat tinggi sareng stabilitas. Urang ngagaduhan reputasi anu luhur pisan dina industri. "Gotong royong sareng pangembangan umum mangrupikeun nasabah perusahaan anu tetep. Kualitas perusahaan nyaéta tujuan Kami saling manfaat pikeun panyadia sareng distributor! Kami nurutkeun filsafat perusahaan integritas, efisiensi sareng inovasi sareng ngahijikeun pangabutuh pangembangan sareng jasa. Ditangtukeun janten hiji perusahaan elit dina énergi sélulér ndst, "produksi. Ngajual pasar. Kami bakal terus nguatkeun struktur industri para klien panalungtikan khusus anu nganteurkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan harga lumrah. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • Deep Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Battery Cells

    Daur jero Jero LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Cell Batré

    Kami nyayogikeun kualitas High Cycle LiFePO4 800mAh 3.2V /3.7V Rechargeable IFR 14500 Sél batré anu dianggo dina lampu LED, Lampu jalan, batré Bébas, pakakas listrik, pakakas bumi, fotovolta, neundeun énergi, lampu suluh, lampu surya, mesin POS sareng aplikasi anu sanés. Batre batré dimensi .14500 kualitas luhur sareng kapasitas nyata, jangji yén henteu nganggo bahan kualitas bermutu rendah kami nyayogikeun Batre 14500-kualitas anu hadé pikeun klien di saluruh dunya sareng ngabantosan klien ngaterkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan akal hargana. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 40152S 15ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Tegangan Nominal 10ah Nomer Kamampuhan jalan nominal 40152S 15ah 3.2v sél batré mobil lifepo4

    Kami nyayogikeun kualitas 3.2v Volum Nominal Teguh 15ah Nominal Kapasitas jalan 40152S 10ah 3.2v sél batré lifepo4 mobil anu dianggo dina lampu LED, Lampu jalan, batré, Panyimpen surya, Mobil listrik, sikat huntu listrik, batré beurit, lampu suluh sareng aplikasi anu sanés cocog.40152S Ukuran sél batré diménsi kualitas luhur sareng kapasitas nyata, jangji yén henteu nganggo bahan kualitas bermutu rendah kami nyayogikeun Batré 40152S-kualitas anu hadé di sadayana dunya di dunya sareng ngabantosan klien ngaterkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan harga anu lumrah. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • 3.2v Nominal Voltage 10ah Nominal Capacity headway 38120 10ah 3.2v lifepo4 car battery cells

    3.2v Tegangan Nominal 10ah Nomer Kamampuhan Jalan Raya 38120 10ah 3.2v sél batré mobil lifepo4

    Kami nyayogikeun kualitas 3.2v Volum Nominal Tegangan 10ah Nominal Kapasitas jalan 38120 10ah 3.2v sél batré lifepo4 mobil anu digunakeun dina lampu LED, Lampu jalan, batré, Panyimpen Surya, Mobil listrik, sikat untu listrik, Batre beurit, Lampu suluh sareng aplikasi anu sanésna.38120 Ukuran sél batré diménsi kualitas luhur sareng kapasitas nyata, jangji henteu nganggo bahan kualitas bermutu low.Yay nyayogikeun Batré 38120 berkualitas anu luhur di dunya sareng ngabantosan klien ngaterkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan harga anu lumrah. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • Deep Cycle LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Battery Cells

    Daur jero jero LiFePO4 6000mAh 3.2V RVargeable IFR 32650 Cell Batré

    Kami nyayogikeun kualitas jero Kitaran LiFePO4 6000mAh 3.2V Rechargeable IFR 32650 Batré Batré anu dianggo dina lampu LED, Lampu jalan, Paket Batré, Panyimpen Surya, Mobil listrik, sikat huntu, Batre beurit, Lampu suluh sareng aplikasi anu cocog.32650 sél dimensionbattery kapasitas nyata, jangji henteu nganggo bahan kualitas rendah.PLM perusahaan parantos fokus kana batré litium sareng pangecas industri langkung alit 6 taun.PLM Batré Lithium sareng pengecas parantos ngalangkungan sababaraha tés internasional, sapertos UL, CE, RoHs, UN38.3, MSDS , FCC, etc.PLM perusahaan parantos gawé bareng sareng seueur distributor gedé di sababaraha nagara, sapertos USA, CA, UK, Perancis, Italia sareng saterasna.OEM. Palayanan ODM sayogi. Wilujeng sumping di hubungi kami unggal waktos! Gudang HK pikeun ngimpor batré ti Jepang sareng Korea langsung. Harga pangsaéna sareng Jaminan 100% batré aslina.
  • Ni-MH AAA

    Ni-MH AAA

    Detil Produk: Pabrik Batrén langsung penjualan batré anu tiasa dicas deui AAA 1000mah Ni-mh 1.2v Produk Pengenalan Batré PLM-1.2V: Mini Car, Listrik Elektronik, Bébas Batré, Panyimpen Bumi, Mobil Elektrik, sikat untu listrik, Batik beurit, Lampu suluh. Kontrol jauh jsb Jaminan Kualitas 1 Production Produksi Profesional 2 ing Tés Profesional 3 Wholesale Pabrikan Pabrik 4) OEM / ODM Wilujeng Produk Anyar, produk stabil, kapasitas nyata, aman sareng awét daur ulang awét ...
  • Ni-MH 2.3AAA

    Ni-MH 2.3AAA

    Detil Produk: Batré dicasar deui 1.2V 2000mah kanggo Alat Elektronik Pengenalan Produk Batré PLM-1.2V: Mini Car, Listrik Elektrik, Paket Batré, Panyimpen Surya, Mobil Listrik, Sikat listrik, Batre beurit, Lampu suluh, kontrol jauh dll. Jaminan Kualitas 1 Production Produksi Profesional 2) Tés Profesional 3 Wholesale Pabrikan Pabrik 4) OEM / ODM Wilujeng sumping Anyar Produk kelas, kinerja stabil, kapasitas nyata, aman sareng awét ngecas ulang. 2. Produk Param ...