Alat médis

  • CPAP smart battery with power display build in rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun di rechargeable Lithium Battery 7.2V 13.6Ah

    Kami nyayogikeun batré pinter CPAP kalayan tampilan kakuatan ngawangun dina batre Lithium Baterai 7.2V 13.6Ah.The batré tiasa dianggo CPAP, ventilator, mesin engapan battery sareng batré ngagantian atanapi diménsi aplikasi.Small anu sanés kalayan diménsi nyata nyata.Smart BMS diwangun dina. Komunikasi I2C, batréna gaduh tampilan kakuatan. Dijieunna tina sél batré Samsung 18650 umur panjang siklus. Batré tiasa disatujuan ROHS, UL, CE, CB, UN38.3, MSDS, IEC62133, sertipikat KC salaku sarat konsumén. PLM mangrupikeun produsen profésional pikeun Batré litium anu tiasa diisi ulang deui sareng mangtaun-taun pangalaman.We nampi pesenan OEM / ODM ti sadaya pangurus nagara.Lami biasana customer ti Eropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada dll .Salah gratis pikeun ngahubungi kami nalika anjeun kedah di batré.
  • Factory price UL approved 22.2v 900mah analysis device X-ray battery pack

    Harga pabrik UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis Paket batré sinar-X

    Kami nyayogikeun Pabrik harga UL disatujuan 22.2v 900mah alat analisis X-ray batré.Pungkus batré tiasa dianggo sinar-X, Wireless Will, Alat Analisis, Pijat atanapi dimensi anu sanés anu cocog. di jero ngajaga batréna langkung lami sareng kasalametan. Lian ti éta, batréna disatujuan UL, CB, IEC62133, PSE, KC, UN38.3, MSDS, sertipikat RCM salaku sarat konsumén. Kami ngahasilkeun batré litium anu tiasa diisi ulang, khususna pak lemes kalayan énergi tinggi sareng sél kaamanan, batré melengkung sareng bungkus, ogé batré primér anu matured, sapertos Lithium thionyl klorida, Lithium Manganese. Kami ogé ngarobih bungkus batré, batré neundeun. Kami kaseueuran pelanggan ti Éropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada sareng sajabana. Punten ngahubungi kami nalika anjeun peryogi batré.
  • Original 24V 13.5Ah Li-ion Rechargeable Battery for Neonatal Incubator OEM&ODME

    Asli 24V 13.5Ah Li-ion Batré Rechargeable pikeun Neonatal Incubator OEM & ODME

    Kami nyayogikeun Batré 24V 13.5Ah Li-ion Rechargeable Batré pikeun Neonatal Incubator OEM & ODME .Ung batré tiasa dianggo Neonatal Incubator, Disaluyukeun ngarobih sareng sajabana perusahaan PLM gaduh tim pengawas kualitas profésional, sistem uji lengkep sareng anu sampurna, sistem. aliran ilmiah. Tina bahan batréna anu datang, produksi, kiriman, jasa sareng tautan sanésna mastikeun kontrol, nuturkeun ISO9001: 2000 sistem spésifikasi syarat, ngajamin kualitas produk. Sareng lulus dina ISO9001: 2000, CE, ISO14001: 2004, RoHS, UL sareng sertifikasi anu sanés. Sareng kaseueuran kami ti Éropa, Asia, Korea, Amerika, Jepang, Kanada dll .Sasa gratis pikeun ngahubungi kami nalika anjeun kedah di batré .
  • PLM factory 6Ah 18650 4S  Protected PCB 14.8V Li-ion Rechargeable battery

    Pabrik PLM 6Ah 18650 4S Dijaga batré PCB 14.8V Li-ion Batré tiasa dieusi deui

    Kami PLM pabrik 6Ah 18650 4S Protected PCB 14.8V Li-ion Baterai anu tiasa dieusi deui. Pakét batréna tiasa dianggo dina Monitor, Power supply, pompa infusion, detéktor sél ultrasonik, Disaluyukeun anu ditampi sareng sajabana Kami pabrik batré tiasa nyayogikeun sagala jinis litium anu tiasa dieusi deui pek batré sareng utamina urang pelanggan ti Eropa, Asia, Korea, Amérika, Jepang, Kanada dll .Sasa gratis pikeun ngahubungi kami nalika anjeun kedah di batré.
  • PLM factory 2200mAh 18650 built inside Protected PCB 3.7V Li-ion Lithium 1S Rechargeable battery

    Pabrik PLM 2200mAh 18650 diwangun di jero PCB Terjaga 3.7V Li-ion Lithium 1S Batrén anu tiasa dicas deui

    Kami nyayogikeun pabrik PLM 2200mAh 18650 diwangun dina Protected PCB 3.7V Li-ion Lithium 1S Rechargeable battery.The pack batré tiasa dianggo dina Endoskop, Mini Fan, Lampu suluh, Torch, Toys jsb .kami tiasa ngalakukeun bungkus batré OEM & ODM, punten rumasa. gratis pikeun masihan terang kami tentang aplikasi jéntré sareng pamundut anjeun.