Batré Tipe Prismatik

  • High performance solar storage EV power wall 3.2v 50ah rechargeable prismatic lifepo4 battery cell

    Panyimpen listrik kakuatan tinggi EV témbok kakuatan 3.2v 50ah sél batré lifepo4 anu tiasa dicaskeun deui

    Kami nyayogikeun kualitas luhur panyimpen solar listrik kualitas luhur témbok kakuatan 3.2v 50ah sél batré lifepo4 biasanna tiasa kualitas luhur. Pangembangan ngaropéa, pabrik langsung pabrik, batré brand, papan perlindungan panalungtikan sareng pamekaran anu mandiri, pangalaman industri, prosés produksi dewasa sareng stabil. Kami nyayogikeun Batré LFPO4-1-kualitas anu hadé pikeun para klien di seluruh dunya sareng ngabantosan klien nganteurkeun batré ti China ka aranjeunna ku laut sareng hawa kalayan hargana. Sareng kami nyayogikeun dukungan téknis anu diperlukeun sareng garansi pikeun anjeun!
  • PLM 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell for EV, Solar system energy storage

    PLM 3.2v 280Ah Cellism LFium Lismum Lismium LFP pikeun AC, Panyimpanan tanaga surya

    Kami nyayogikeun kualitas 3.2v 280Ah Prismatic LiFePO4 LFP Lithium Battery Cell pikeun EV, Panyimpen énergi sistem kualitas luhur. nyaéta produsén profésional anu nawiskeun panalungtikan, pamekaran, produksi, sareng jasa penjualan sél batré ion litium, sareng bungkus batré. Kami ngarancang sareng nyiptakeun batré anu disusun khusus sareng sél kanggo kaperluan spésifik. Dioptimalkeun bungkus batré lithium lifepo4 tina 3.2V-96V, 5AH-280AH, anu tiasa dianggo dina RV, EV, sistem tatasurya, E-bike, UPS, sistem neundeun énergi, stasiun base telekomunikasi, E-scooter, E-tool, golf karanjang, angkat garpu, ngabersihkeun mobil, korsi roda listrik, sareng aplikasi siklus jero sanésna.
  • Lithium Ion Lifepo4 100ah Battery 3.2v Lifepo4 Battery Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply.

    Litium Ion Lifepo4 100ah Batré 3.2v Batré Lifepo4 Batré Énergi Batre Panyimpen Énergi Batré Énergi Énergi Bumi listrik.

    Kami nyayogikeun kualitas Lithium Ion Lifepo4 100ah Batre 3.2v Lifepo4 Batre Cells Solar Energy Storage Batteries Home Power Solar Power Supply. Numutkeun kana sél batré LFP anu béda-béda, tiasa nyiapkeun skru nu sanés, tukang basuh sareng piring .Ké upami kami nuju pabrik batré langsung, kami nawiskeun kustomisasi OEM / ODM, di sagigireun kapasitas, ukuran, ogé tiasa nyiapkeun sadaya bagian anu anjeun peryogikeun pikeun proyék anjeun.Please ngarasa gratis ngahubungi kami nalika anjeun peryogi di batré.