Batré ngarobih

  • Battery customized

    Batré ngarobih

    Detil Produk: Perkenalan Produk paket batré litium Rechargeable Aplikasi: E-sapédah, Alat-alat Surya, Éléktronika konsumén, panyimpenan énergi sareng Jaminan Kualitas 1, Produksi Profesional 2, Pangujian Profesional 3, Grosir Pabrik 4) OEM / ODM Wilujeng Anyar Kelas hiji produk, kinerja stabil, kapasitas nyata, aman sareng awét ngecas ulang. Parameter Produk tina batré litium batré Rechargeable Jumlah Modél: Paket batré PLM-18650 Tempat Asalna: Guan ...