Tentang Kami

ShockSohibTM proprietary kami

 

Shenzhen Polymer Battery CO., LTD didirikeun taun 2014, mangrupikeun produsen batré ion lithium ion anu kawéntar ku langkung ti 5 taun sajarah di Cina. Produk utama nyaéta batré polimér anu tiasa diisi ulang, bungkus batré 18650, batré e-sapédah, bungkus batré litium atanapi proyek batré khusus. Urang tiasa nyayogikeun solusi hiji-léngkah sareng produk séri lengkep tina batréna kana komponén batréna salaku sarat konsumén.

Produk

NAHA MILIH KAMI

Kusabab ngadegna, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ...

Produk Teras