Kaunggulan urang

Batré OEM & ODM jasa tampi

Dumasar kana kabutuhan pelanggan, tim rékayasa milih sél, mendesain BMS, ngepak sél, ngalaksanakeun tés. Urang nyugemakeun klien kami sareng solusi konci-konci.

Paket batré Custom Made nganggo sél batré LG / Samsung / Sanyo / Panasonic / Sony. 100% Jaminan Otentik.

Punten wartosan kami kanggo harga cutatan FREE sareng proyék bungkus batré anjeun. 

Kaunggulan urang

Pangiriman tepat waktu: Di PLM kami ngartos yén salah sahiji anu penting anu penting pikeun palanggan customer urang nyaéta pascual. Kami padamelan kamajuan pangiriman sapertos kualitas urang.

Kualitas pangsaéna: Jaminan produk anu paling kualitas mangrupikeun prioritas urang. Ieu alesan urang milih milih pikeun investasi solusi téknologi tinggi di pusat R&D urang.

Produk khusus: Kaasup bank kakuatan ipis di dunya, PLM nawiskeun rupa-rupa produk anu saé pikeun nyumponan kabutuhan sareng tungtutan para nasabah.

Palayanan pelanggan anu saé: Hiji prihatin anu terus-terusan anu dibuktikeun ku para klien kami nyaéta kabutuhan pikeun pangalaman palanggan anu dipercaya sareng kami bakal ngurus pertanyaan naon waé sateuacan sareng saatos penjualan.

Dukungan R&D

Salaku produsén profésional aya kira-kira 30 insinyur dina tim R&D PLM kaasup 5 PHD, 10 MFD sareng 15 sarjana. Sakitar 30 unit produksi otomatis alat-alat, 25 nubit peralatan Semi-otomatis sareng 8 garis produksi na pabrik.