Tentang Kami

Batré Polimér Shenzhen CO., LTD

Salaku produsén profésional aya kira-kira 30 insinyur dina tim R&D PLM kalebet 5 PHD, 10 MFD sareng 15 Sarjana. Ngeunaan 30 unit peralatan produksi Otomatis, 25 peralatan semi-otomatis nubit sareng 8 jalur produksi di pabrik urang.
Dina PLM, kami ngorbankeun diri pikeun nawiskeun produk anu saé pikeun konsumén, ogé layanan purna jual anu jawab sareng nyugemakeun, sagala keluhan bakal diréspon
dina waktu 24 jam sareng diurus prosedur ieu di handap: balik -tras, analisa, kasimpulan sareng 8D ngalaporkeun laporan, tetep ningkatkeun kualitas pikeun nyumponan tingkat kepuasan para nasabah.

rtdyu

Kisah kami:

Shenzhen Polymer Battery CO., LTD didirikeun taun 2014, mangrupikeun produsen batré ion lithium ion anu kawéntar ku langkung ti 5taun sajarah di Cina. Produk utama nyaéta batré polimér anu tiasa diisi ulang, bungkus batré 18650, batré e-sapédah, bungkus batré litium atanapi proyek batré khusus. Urang tiasa nyayogikeun solusi hiji-léngkah sareng produk séri lengkep tina batréna kana komponén batréna salaku sarat konsumén.

Kami produsén batré litium-profésional. Upami anjeun resep ka produk naon waé, anjeun tiasa ngahubungi kami ngalangkungan email di handap atanapi katuhu halaman wéb. Kami bakal ngahubungi anjeun dina 24 jam!

Proses Kontrol Kualitas

sertipikat