COVID-19 nyababkeun paménta batré lemah, plummeet net bersih kadua ku SDI ku 70% taun-on-taun

Battery.com diajar yén Samsung SDI, anak batré batré Samsung Electronics, ngaluarkeun laporan kauangan Salasa yén kauntungan net dina triwulan II nyababkeun 70% sataun-on-taun ka 47,7 milyar meunang (kira-kira US $ 39.9 juta), utamina kusabab pikeun paménta batré anu lemah disababkeun ku wabah virus énggal énggal.

111 (2)

(Sumber gambar: situs web resmi Samsung SDI)

Dina tanggal 28 Juli, Battery.com diajar yén Samsung SDI, anak cabang batré Samsung Electronics, ngumumkeun laporan kauangan dina Salasa yén kauntungan net dina triwulan II nyerang 70% taun-ka-taun ka 47,7 milyar anu meunang (kira-kira US $ 39.9 juta ), khususna kusabab wabah virus énggal énggal tina paménta batré lemah.

Pendapatan kuartal kadua Samsung SDI naék 6,4% dugi ka 2,559 triliun meunang, samentawis untung operasionalna 34% dugi 103.81 miliar.

Samsung SDI nyarios yén kusabab wabah nindeskeun paménta, penjualan batré kendaraan listrik parah di kuartal kadua, tapi perusahaan ngarepkeun éta kusabab ngadukung kawijakan Éropa pikeun kendaraan listrik sareng penjualan gancang unit sistem panyimpenan énergi di luar negeri, paménta bakal ningkat engké taun ieu.


Waktu pos: Aug-04-2020