Hot jual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS diwangun di jero bungkus batré

Katerangan Singkat:

Kami Hot ngajual 36V 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah litium ion rechargeable BMS anu diwangun di jero batré pack.We tiasa nyayogikeun Li-ion sareng batré Li-polimér sareng ratusan anu béda
modél pikeun tiap séri. Salaku tambahan, OEM & jasa ODM nyaéta
disadiakeun numutkeun tungtutan béda konsumén '. Kami sapinuhna
bengkel bébas lebu lebu, alat otomatis sareng skala
kapasitas produk, sareng sistem kontrol kualitas sampurna,
anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun produk kualitas luhur sareng kasalametan pikeun urang
palanggan! Ngawengku kalolobaan Korea, Jepang sareng Amérika market.We ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di Cina.


Detil Produk

Detil Produk:

Modél: Pek Batré PLM-36v20ah
Tegangan Nominal: 36v
Kapasitas Nominal: 10AH / 15AH / 20AH / 30AH
Diménsi: Disaluyukeun
BMS: Kalebet
Beurat: nampil 3kg
Kawat & Panyambung: ngaropéa
Kasus batré: PVC
Suhu pengisian: 0 ° C ~ 45 ℃
Suhu ngaleupaskeun: 20 ° C ~ 60 ° C
Suhu neundeun: - 20 ° C ~ 60 ℃
Perlindungan suhu: 65 ℃ + 5 ℃

Pakét batré litium PLM-18650-36V20ah ieu naon anu didamelna tina sél batré Samsung A li-ion 18650, BMS diwangun di jero ngajaga kasalametan batré sareng siklus anu langkung lami. Sadaya bahan batréna perlindungan lingkungan pisan, ROHS disatujuan. Tina paménta anu luhur pisan dina bahan baku sareng pamariksaan, kontrol prosés produksi, gudang gudang t réngsé produk kiriman, kami gaduh standar operasi ilmiah sareng sistematis pikeun ngajamin kualitas sareng stabilitas produk kami. Produk kami dijual ka langkung ti 30 nagara sareng daérah di sakumna dunya, pasar utamina nyaéta Jepang, Korea, Amérika Serikat, UK, Jerman, Italia, Perancis, sareng sajabana. kami ngarep-ngarep janten pasangan jangka panjang anjeun di China.

Parameter Produk (Spésifikasi) tina PLM-18650-36v20ah:

Jenis 36v 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah pek batré li-ion
Model PLM-18650-36v20ah
Ukuranna Ngaropéa
Sistem Kimia Li-ion
Kamampuhan 9AH / 10Ah / 13.6Ah / 17Ah 20Ah opsional
Kahirupan Daur 500-800 kali
Beurat 3kg / PCS
Pakét Pakét Box Pribadi
OEM / ODM Ditarima

Fitur Produk Sareng Aplikasi ti PLM-18650-36v20ah
Batré bungkus tina sél kelas Samsung A 18650 énggal, kinerja stabil, kapasitas nyata, diwangun dina papan panyalindungan pikeun mastikeun kasalametan batré sareng ngecas daur ulang awét. Bungkus batré PLM-18650-36v20ah tiasa dianggo sacara liar dina E-bike, Golf Cart, AGV Robot , E-Scooter, citycoco, produk khusus, sareng sajabana Sajauh ieu, kami parantos ngahasilkeun rupa patén-patén sareng sertifikasi sapertos CB, KC, RoHS, CE, MSDS, UN38.3, etc.Sell ogé di bumi sareng luar negeri.
Rincian alat 4.Produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Paparan

7
14

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori