Pabrik batre langsung jualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré kualitas luhur kalayan harga pabrik

Katerangan Singkat:

Kami nyayogikeun Batré anu berkualitas luhur langsung ngajualan 5000mah 3.7v li-ion 21700 sél batré anu kualitasna luhur di pabrik pabrik.Shenzhen Polymer Battery Co Ltd nyaéta pabrik batré litium anu tiasa dicas pikeun sadaya jinis batré sapertos 21700, 18650, 14500, 123A, 103450 , AA, AAA sareng sanésna. Produk utama kami kalebet Batré Litium, Daya Ngadagoan Mobil, Panyimpenan Energi Alat Lalu Lintas Sareng Batré Daya, cocog pikeun pencahayaan sélulér. Efisiensi, kendaraan, monitoring kaamanan. kauangan, kakuatan cadangan sareng bidang sanés.


Detil Produk

Detil Produk:

Perkenalan Produk PLM-21700
PLM-21700 ieu ngan ukur ukuran sareng modél batréna, 21: ngagambarkeun diaméter 21mm, 70: ngagambarkeun panjang 70mm, sareng 0: ngagambarkeun batré silinder. Batré 21700 umum dibagi kana batré litium-ion kalayan kapasitas 4800mah-5000mah, Panganggoan 21700 batré litium: Kalayan ngembangkeun batré litium, batre litium umumna dianggo, 21700 ayeuna dianggo utamana dina Lampu suluh, Toy, Laser Pointer , Fan, Tangtosna Rumah Tangga tangtosna, taun 21700 ngagaduhan pagelaran anu saé sareng mangrupikeun salah sahiji batré litium mahal-ongkos.
Produk ParameterSpésifikasitina PLM-21700:

Jenis 3.7v pek batré li-ion
Model PLM-21700
Ukuranna 21700
Sistem Kimia Li-ion
Kamampuhan 4800mah-5000mah OEM
Kahirupan Daur 1000 kali
Beurat 45g / lembar
Pakét Pakét Box Pribadi
OEM / ODM Ditarima

Fitur Produk Sareng Aplikasi PLM-21700
Fitur:
Hirup 1.Long (3000 siklus).
2.Sél sél pikeun mastikeun aki dina kapasitas anu luhur sareng pinuh.
3. Kapadetan énergi tinggi.
4.Perangkat laju (5-10C).
5.Long hirup siklus, Henteu aya mémori, ramah lingkungan.
6.Low-discharge sorangan, kirang ti 3% per bulan.
7. Lebar adaptasi suhu kisaran.
8.Certifikasi: CE, RoHS, UN38.3, ISO9001.
9. Kaamanan, henteu aya seuneu sareng ledakan kalayan struktur kimia anu stabil.
10.En lingkungan friendly, énérgi beresih sareng héjo teu matak beracun, teu aya polusi di lingkungan.
11. pangiriman gancang.
Harga 12.Factory.
Panerapan:
1.Telekomunikasi: telepon sélulér, telepon wéb, interphone, earphone Bluetooth.
2. Alat kantor portabel: Notebook, PDA, electrograph portable, printer portabel.
3. Alat pidéo: GPS, kaméra digital, camcorder, DVD portabel, tipi portabel, MP3, MP4.
Alat parangkat 4.Portable: Pos, Handy, mesin Sidik, mesin saham portabel.
5.Ipasangkeun alat: lampu panambang, lampu pencarian.
6. Sééng: cocooan, modél.
Rincian alat 4.Produksi

D}5)4M1VQGQPV8M9E7K[9XI

asdas

sdf

Paparan

2
3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami