Topeng 103450 1800mAh-Smart

Katerangan Singkat:


Detil Produk

Detil Produk:

Aplikasi: Toys, Peralatan Bumi, Elektronik Konsumén
Ukuran Batré: 10mm * 34mm * 50mm
Ngaran merek: PLM
Sértipikasi: MSDS
Nomer Modél: PLM-103450
Tempat Asalna: Guangdong, Cina
Beurat: 2.5g / PC
Jinis batre: Batré polimér anu tiasa dieusi deui
Tegangan: 3.7V
Kamampuh: 1800mAh
Garansi: 12 sasih
Dianggo: speaker bluetooth, kaulinan, alat-alat kageulisan, topéng E-topéng
Siklus hirup: 500-1000 Kali
Laju ngaleupaskeun: 1.8A
Pakét: Paket Box Individu

Perlindungan langkung ku:

1. Déwan panyalindungan segi dua MOS
2. Perlindungan sirkuit pondok
Protéksi 3.Over-charge
Protéksi 4.Over-ayeuna
5. panyalindungan Over-debit

Jaminan Kualitas :

Produksi 1.profesional
2. Tés Profesional
3.Factory Grosir
4.OEM / ODM Wilujeng sumping
Produk kelas A Anyar, kinerja stabil, kapasitas nyata, ngecas daur ulang anu aman sareng awét.

Paparan

smart mask battery 4
smart Mask battery 5

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami

    Produk kategori